Konfliktrådgivning –

Frederiksberg og København

Konfliktrådgivning er til dig, der ønsker hjælp til forstå en konflikt og finde dine handlemuligheder i konflikten. Det kan være en stor hjælp for dig at finde ud af, hvad der grundlæggende er på spil for jer begge, når konflikten raser. Med konfliktrådgivning kan du finde ud af, hvordan du selv kan handle og kommunikere for at nedtrappe eller løse konflikten.

Konflikter er ikke i selv dårligt. De er et tegn på, at der er vigtige ting på spil. En mulighed for at værdier bliver tydelige og behov bliver klare. Så det er ikke målet, at der ikke må være konflikter i vores liv. Konflikter er en del af alle menneskers liv. Det vigtige er, hvordan vi håndterer dem, lærer af dem og kommer videre. Konfliktrådgivning kan hjælpe dig til at håndtere konflikter på en konstruktiv måde, så de ikke optager din energi og dræner dit liv.

Konfliktrådgivning kan være brugbart i de situationer, hvor man ønsker hjælp til en konflikt, men man enten selv eller den anden part i konflikten ikke har brug for, lyst til eller er parat til at mødes med  den anden til en konfliktmægling.

konfliktrådgivning

I konfliktløsning handler det om at være fast på sagen og blød på relationen”