Udtalelser fra klienter

Mange tak for din forståelse, Annette. Det er i hvert fald det første, som jeg har fortalt om dig til min omgangskreds, at det altid har været befriende at være hos dig, for jeg har aldrig nogen sinde følt mig andet end hørt og forstået.

Du er virkelig dygtig, fordi du altid fokuserer på, hvad er bedst for mig og får mig til at finde svar i mig og i de pågældende situationer. Du guider og reparer på sådan en måde, at det gør mig stærkere og sikrere. Jeg er startet hos dig, fordi jeg var vred, skuffet, såret, usikker, utålmodig, utilfreds, råbende og frustreret. Jeg troede ikke, at jeg nogen sinde vil kunne blive til et roligt, fornuftigt, tolerant menneske, som kan forstå sine følelser og som kan blive ked af det i stedet for at blive arrig og råbende. Det har ikke været en behagelig rejse, men det kan ikke beskrives den lettelse og frihed, jeg følte, når vi først var færdige med et emne. Jeg følte mig faktisk aldrig så lykkelig og lettet i helt mit liv. Tak.

Tak, fordi du aldrig har viet fra din tro på mig, at det nok skal lykkes og tak fordi du aldrig har taget parti eller pålagt mig nogen meninger. Du er fantastisk til at nå ind til mig og få mig til at reflektere og til at lade mig danne mine egne meninger og lade mig lave mine egne betragtninger om, hvem jeg er og hvor jeg er.

Det er udelukkende din fortjeneste, at vi er nået så langt. For uden din vejledning, vil jeg aldrig være der, hvor jeg er nu. Jeg er dig evig taknemmelig.

Nadja, 44 år.

Stor tak fra os begge for et rigtig godt forløb. Det har været helt uvurderligt for os. Vi har kendt hinanden så længe, men du hjalp os ind til en dybere forståelse af hvorfor vores konflikter opstod, og fik vendt vores reaktioner fra forsvar til forståelse. Vi har især været glade for den måde du fik os til at føle os trygge på. Du skabte et rum hvor det var helt OK at være os, både hver især og som par. Det føltes naturligt at sige ting som vi ellers ikke har delt med andre eller hinanden – og det smittede af på vores egne snakke derhjemme, så der blev løst op for det hele.

H. og M.

Jeg valgte at gå i terapi, fordi jeg var kommet derud, hvor jeg ikke kunne bunde mere. Jeg skulle have noget professionel hjælp for at få ryddet op. Nu havde jeg brugt mine veninder i et års tid og der var ikke rigtig nogen, der kunne stille de rigtige spørgsmål. Jeg havde ligesom brug for en eller anden ”autoritær” person, der kunne stille de rigtige spørgsmål.

Det mest hjælpsomme var, når vi var tilbage i gamle svære oplevelser og få hjulpet dem lidt på vej eller på plads (IFS terapi). Nu hvor vi har gjort det så mange gange sammen, tror jeg faktisk godt, at jeg selv kunne give mig selv den heling og selvomsorg, hvis jeg skulle støde på andre svære minder. Jeg er blevet meget mere opmærksom på, hvordan jeg egentlig har det.

Det vigtigste, jeg har fået ud af terapien, er nok en indre ro. Jeg synes, at jeg er blevet et virkelig rart menneske. Jeg synes, at jeg er blevet virkelig god! Jeg kan godt lide den, jeg nu er blevet.

Det har virkelig været drøngodt. Det tænker jeg faktisk på hver dag. Det ville jeg aldrig have været foruden. Det har virkelig været en stor hjælp, det har været livsændrende. Det har givet mig et helt andet mindset. Jeg bliver ikke længere så påvirket af andres dårlige humør og er blevet bedre til at sige fra, i stedet for bare at tie stille. Jeg føler virkelig, at jeg er kommet i mål. Det så bare så sort ud og jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle gøre. Det var et stort rod, men nu føler jeg ligesom, at jeg har fundet melodien igen og det er jeg bare virkelig taknemmelig over. Jeg har aldrig udviklet mig så meget på så kort tid.

Trine, 32 år

Vi havde ikke været hos dig særlig mange gange, før stemningen mellem os forandrede sig. Det tog ligesom toppen af vores frustrationer og vi fik mere varme mellem os og lyst til igen at tale sammen. Det gav håb. Vi har lært hinanden at kende på en helt anden måde end vi gjorde før. Det er svært derhjemme helt at genskabe den stemning mellem os, der er, når vi er henne hos dig, men det bliver bedre og bedre med tiden. Vi har fået et andet syn på vores uenigheder end vi havde før og det har virkelig forandret meget. Tak!

C, 38 år og S, 43

Jeg farer ikke op og bliver vred på min datter, som jeg gjorde tidligere. Jeg kender min vrede og ved, hvorfor den kommer, så jeg kan forstå og berolige mig selv. Jeg har fået mere ro og tålmodighed og giver mig selv omsorg, når jeg begynder at få det svært. Det har været så afgørende og forandrende at lære de små børn inden i mig selv at kende (IFS terapi). Alle mennesker burde få lov til at lære sig selv på denne måde! Min mand og jeg skændes heller ikke mere som vi gjorde før og vi er blevet meget bedre til at snakke om tingene, før det bliver til konflikt. Vi taler om det herhjemme, at det er noget, du har hjulpet os med og at alle burde have en som dig 😊

N, 29 år og F, 32 år

Tusind tak for din hjælp. Vi kom til dig som par, fordi vi skændtes på en måde, som skræmte os. Det var ligesom, at vi røg ind i en hvirvelvind af følelser og ikke kunne stoppe os selv. Det blev rigtig grimt og vi var begyndt at tænke på at splitte op. Vi ville dog ikke give helt op før vi havde prøvet parterapi, for inderst inde elskede vi stadig hinanden og kunne sige det. Efter tiden hos dig, ser det hele anderledes ud. Det har været vildt at lære sig selv at kende på den dybe måde og vide, hvad det er som griber os og som handler om dårlige ting, der er sket i vores liv langt tid før vi mødte hinanden.

Det har taget en del tid og øvelse at komme dertil, men nu får vi talt om tingene, før de overhovedet bliver til et skænderi. Men det vigtigste er i virkeligheden, at vi er kommet helt vildt meget tættere på hinanden end vi nogensinde har været før. Vi kender hinanden på en anden måde og har meget mere tryghed i vores forhold. Det eneste ærgerlige er, at vi ikke gjorde det her for mange år siden. Tak for rejsen!

Anne, 33 og Klaus, 35