Individuel psykoterapi – Frederiksberg og København

Individuel psykoterapi kan hjælpe dig i forhold til:

 • Dine nære relationer
 • Nedtrykthed
 • Sorg og tab
 • Konflikter
 • Ensomhed
 • Angst
 • Parforhold
 • Lavt selvværd og selvtillid
 • Svær barndom og ungdom
 • Familien og børnene, opdragelse, relationer, svære følelser
 • Nybagt familie
 • Sammenbragt familie
 • Skilsmisse
 • De eksistentielle vilkår – døden, friheden, aleneheden og meningsløsheden

Klientudtalelse: Mange tak for din forståelse Annette. Det er i hvert fald det første, som jeg har fortalt om dig til min omgangskreds, at det har altid været befriende at være hos dig, for jeg har aldrig nogen sinde følt mig andet end hørt og forstået.

Du er virkelig dygtig, fordi du er altid fokuserer på, hvad er bedst for mig og får mig til at finde svar i mig og i de pågældende situationer. Du guider og reparerer på sådan en måde, at det gør mig stærkere og sikrere. Jeg er startet hos dig, fordi jeg var vred, skuffet, såret, usikker, utålmodig, utilfreds, råbende og frustreret . Jeg troede ikke, at jeg nogen sinde vil kunne blive til et roligt, fornuftigt, tolerant menneske, som kan forstå sine følelser og som kan blive ked af det i stedet for at blive arrig og råbende. Det har ikke været en behagelig rejse, men det kan ikke beskrives den lettelse og fridom, jeg følte, når vi først var færdig med et emne. Jeg følte mig faktisk aldrig så lykkelig og lettet i hele mit liv. Tak.

Tak fordi du aldrig har viet fra din tro på mig, at det nok skal lykkedes og tak fordi du aldrig har taget en parti eller pålagt mig nogen meninger. Du er fantastisk til at nå ind til mig og få mig til at reflektere og til at lade mig danne mine egne meninger og lade mig lave mine egne betragtninger om, hvem jeg er og hvor jeg er. Det er udelukkende din fortjeneste, at vi er nået så lagt. For uden din vejledning, vil jeg aldrig være der, hvor jeg er nu. Jeg er dig evig taknemmelig.

Nadja

Hvorfor gå i psykoterapi?

Målet med at gå i psykoterapi er, at du at skaber positive forandringer i dit liv. At du får det bedre end du har det lige nu. At du forstår og kan lide dig selv. Og får skabt relationer til andre mennesker, der giver dig kærlighed, tryghed og næring til dit liv.

Mange føler sig forvirrede over sig selv, når de beslutter sig for at opsøge en psykoterapeut og kommer for at finde ud af, hvorfor de har det, som de har det. Hvorfor er jeg ikke glad? Hvorfor har jeg en knude i maven og føler mig trist? Hvorfor bliver jeg så hidsig hele tiden? Hvorfor kan jeg ikke mærke, hvad jeg vil? Hvorfor bliver jeg ved med at være ked af noget, som skete for lang tid siden? Kan jeg overhovedet lide mig selv? Hvorfor føler jeg mig utilstrækkelig?

Spørgsmålene kan være mange og terapien vil hjælpe dig til at forstå dig selv og din sindstilstand. Med forståelsen og anerkendelsen, kommer en forløsning af følelserne og muligheden for at skabe positive forandringer. I dit liv, i din sindstilstand og i dine relationer. Vejen dertil er brolagt med både gaver, udfordringer og personligt arbejde. Psykoterapi handler ikke om at blive en anden, end den man er. Det handler om at være sig selv bekendt. At kende sig selv og at stå ved sig selv. Med det hele. Det kan føles befriende ikke længere at forsøge at skjule eller undertrykke dele af dig selv.

Ved gennem psykoterapien at begynde at stå mere ved, hvem du er og hvad du vil og ikke vil, kan du opleve stor styrke, glæde og frihed. Undervejs kan du også føle tristhed og nedtrykthed ved at begynde at mærke, hvordan du virkelig har det og hvad dit liv har budt dig. Og hvad du har budt dig selv.

De forandringer du søger, kan være meget forskellige. Det kan være bare at kunne holde livet ud, at kunne forstå og lide dig selv bedre, at komme videre i relationer, der virker fastlåste, at blive bedre til at holde fast i dig selv, dine relationer eller dine mål, at vide hvorfor du har det så skidt og hvordan du får det bedre eller at undersøge, hvordan du er blevet den du er eller får lavet om på nogle mønstre, du ikke længere har glæde af i dit liv.

For mig som psykoterapeut handler det om at få skabt et trygt, fordomsfrit og empatisk rum, så vi sammen kan undersøge de svære ting i livet og finde forståelse, forløsning, se perspektiver og nye handlemuligheder.